Skypro ALUSTOP-2 met Edelrid DSG 4000 haak en M10 Alu schroef karabiner

Vanaf € 81,32 € 98,40
Artikelnummer
SP-AS-M10ASL-DSG-CP
keuze afhankelijk

De Skypro Alustop-2 is een apparaat in de werkpositionering die wordt gebruikt als een element of onderdeel in persoonlijke valbeveiligingssystemen. Het is samengesteld uit een statisch touw van 12 mm en een handmatige blokkering met twee metalen haken, waarmee u de werkhouding comfortabel en perfect kunt regelen.

Mocht u op zoek zijn naar dit product in een alternatieve lengte, neem dan gerust contact met ons op.

Lange omschrijving

De Skypro Alustop-2 met Edelrid DSG 4000 haak en M10 aluminium schroef karabiner bestaat uit een statische touw en een handmatige blokkering. Het boveneinde van het touw is voorzien van een edelrid DSG 4000 stalen haak, met een snapper opening van 25 cm, dat aan de valbeveiliging wordt vastgemaakt. De handmatige blokkering is voorzien van een M10ASL schroef karabiner, waaraan een schok absorber kan worden bevestigd. Dit apparaat is uiterst geschikt als element in persoonlijke valbeveiligingssystemen (werk positioneringssystemen beveiligingssystemen, touw toegangssystemen, valbeveiligingssystemen). De maximale belasting bedraagt 100 kg. Dit apparaat voor de werkpositionering voldoet aan de EN353-2 norm voor meelopende valbeveiliger met flexibele ankerlijnen en de EN1891 norm voor kernmantel touwen met geringe rek.

Kenmerken
  • Eén statisch touw 12 mm
  • Eén edelrid DSG 4000 stalen haak
  • Eén M10ASL schroef karabiner
  • Standaard lengte van 1 of 1.5 m
  • Gewicht: 760 gr
  • Maximale belasting: 100 kg
  • Kleur: zwart/chroom

Is dit net niet helemaal het product dat u zoekt? Geen punt, wij zijn flexibel! We bedenken, ontwikkelen en produceren deze producten zelf. Hierdoor kunnen we met u meedenken indien u specifieke wensen heeft. Neem voor dit maatwerk graag even contact met ons op.

Specificaties
EAN 8785276697254
Levertijd keuze afhankelijk
Merk Skypro
Harnas maat one size
Kleur Zwart
Maximale levensduur 10 jaar
Keuring iedere 12 maanden
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Product vragen
Geen vragen
Alleen ingelogde gebruikers kunnen vragen stellen