Skypro hamerhouder vaste-beugel hoog model

Vanaf € 10,05 € 12,16
Artikelnummer
SP-HHVB-H-RI-OO-01-CP
keuze afhankelijk
De Skypro Hamerhouder vaste beugel hoog model is gemaakt van hoge kwaliteit leer en metaal. Dit betekent dat de houder een hele tijd mee kan en zal gaan. U kunt het aan riemen met een maximale breedte van 50 mm bevestigen. Dit zorgt voor bewegingsvrijheid bij het verrichten van werkzaamheden.
Lange omschrijving

De Skypro Hamerhouder vaste beugel hoog model heeft aan beide kanten een voorziening voor een gereedschapszekering. Door de zekering is het veilig en verantwoord om op hoogte met deze houder en uw hamer aan de slag te gaan. Wanneer u uw hamer per ongeluk zou laten vallen, dan zou de zekering de hamer namelijk opvangen. De vaste beugel zorgt er bovendien voor dat uw hamer stevig vast zit, terwijl u deze tegelijkertijd wel gemakkelijk kunt pakken. De houder is van professionele kwaliteit en is daardoor de perfecte keuze voor uw hamer. Met de Skypro Hamerhouder vaste-beugel hoog model kunt u al uw werkzaamheden op hoogte verrichten, omdat het uw hamer veilig en stabiel op zijn plek houdt. Uw gereedschap is hiermee altijd binnen handbereik.

Kenmerken
  • Gemaakt van leer en metaal
  • Gewicht: 108 gram
  • Afmetingen: 90 H 95 B
  • Kleur: zwart, beige en roze
  • Geschikt voor werkzaamheden op de hoogte
  • De linker- en de rechterkant hebben een voorziening om een gereedschapszekering te bevestigen.
Specificaties
EAN 8785276708868
Levertijd keuze afhankelijk
Merk Skypro
Gewicht (kg) 0.108000
Materiaal Splitleer
Geschikt voor werken op hoogte Ja
Geschikt voor riem e/o harnas Riem
Links of rechtshandig Tweehandig
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Product vragen
Geen vragen
Alleen ingelogde gebruikers kunnen vragen stellen