Skypro hamerhouder vaste-beugel omgevouwen

Vanaf € 10,05 € 12,16
Artikelnummer
SP-HHVB-RI-OO-01-CP
keuze afhankelijk
De Skypro Hamerhouder met vaste beugel omgevouwen is van goede kwaliteit leder en is een handig hulpmiddel om uw hamer te allen tijde veilig bij u te dragen. Dit maakte de Skypro Hamerhouder met vaste-beugel omgevouwen de beste hamerhouder voor uw hamer.
Lange omschrijving

De Skypro Hamerhouder vaste-beugel omgevouwen maakt het mogelijk dat u veilig op hoogte kunt werken met uw hamer altijd dichtbij u. De houder is namelijk voorzien van twee oogjes waar een gereedschapszekering aan vastgemaakt kan worden. De zekering is voor de veiligheid. De zekering zou namelijk de hamer opvangen wanneer u deze per ongeluk zou laten vallen. De zekering zou in zo’n geval dus kunnen voorkomen dat uw hamer op het hoofd van een collega of omstander terecht komt. De vaste beugel zorgt ervoor dat uw hamer stevig vast zit, maar dat u deze tegelijkertijd makkelijk kunt pakken. Met deze hamerhouder werkt u dus gemakkelijk, veilig en verantwoord. Het duurzame leer en metaal zorgen ervoor dat de hamerhouder lang mee zal gaan.

Kenmerken
  • Gemaakt van leer en metaal
  • Kleur: zwart, beige en roze
  • Geschikt voor werkzaamheden op de hoogte
  • De linker- en de rechterkant hebben een voorziening om een gereedschapszekering te bevestigen
Specificaties
EAN 8785276708752
Levertijd keuze afhankelijk
Merk Skypro
Gewicht (kg) 0.001000
Materiaal Splitleer, Metaal
Geschikt voor werken op hoogte Ja
Geschikt voor riem e/o harnas Riem
Links of rechtshandig Tweehandig
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Product vragen
Geen vragen
Alleen ingelogde gebruikers kunnen vragen stellen