Skypro hamerhouder zwenk-beugel omgevouwen

Vanaf € 11,25 € 13,61
Artikelnummer
SP-HHZB-RI-OO-01-CP
keuze afhankelijk
De Skypro Hamerhouder met zwenkbeugel omgevouwen is van professionele kwaliteit. Dit geeft de zekerheid dat de houder een lange levensduur heeft en roestvrij is. De houder wordt aan uw riem bevestigd, waardoor uw hamer altijd binnen handbereik is.
Lange omschrijving

Met de Skypro Hamerhouder met zwenkbeugel omgevouwen heeft u uw hamer altijd bij de hand. De hamerhouder is ideaal wanneer er veel op hoogte gewerkt dient te worden, omdat er zowel links als rechts een voorziening is om uw gereedschapszekering aan vast te maken. De zekering zou de hamer opvangen wanneer u deze per ongeluk laat vallen. Voor een veilige werksfeer is deze hamerhouder daarom zeker aan te raden. De houder kan aan riemen met een maximale breedte van 50 mm worden aangebracht. Het zwenkmechanisme zorgt ervoor dat u makkelijk met uw hamer kunt lopen, maar dat deze tegelijkertijd stevig vast zit. De duurzame materialen leer en metaal zorgen ervoor dat de houder geschikt is voor intensief gebruik. Al deze punten maken de Skypro Hamerhouder zwenkbeugel omgevouwen de perfecte keuze voor uw hamer.

Kenmerken
  • Gemaakt van leer en metaal
  • Kleur: zwart, blauw, beige en roze
  • Geschikt voor werkzaamheden op de hoogte
  • De linker- en de rechterkant hebben een voorziening om een gereedschapszekering te bevestigen
Specificaties
EAN 8785276708745
Levertijd keuze afhankelijk
Merk Skypro
Gewicht (kg) 0.001000
Materiaal Splitleer, Metaal
Geschikt voor werken op hoogte Ja
Geschikt voor riem e/o harnas Riem
Links of rechtshandig Tweehandig
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Product vragen
Geen vragen
Alleen ingelogde gebruikers kunnen vragen stellen