Skypro Positioneringslijn oog-oog

Vanaf € 19,53 € 23,63
Artikelnummer
SP-RL-OO-CP
keuze afhankelijk

De oog-oog positioneringslijn biedt u de mogelijkheid om veilig en comfortabel te kunnen werken. Het biedt u namelijk de mogelijkheid om uw gebied te begrenzen, waardoor u niet in een gevaarlijke situatie kan komen. De betrouwbare positioneringslijn is vervaardigd uit een polyamide kernmantellijn.

Mocht u op zoek zijn naar dit product in een alternatieve lengte, neem dan gerust contact met ons op.

Lange omschrijving

De Skypro Positioneringslijn oog-oog bestaat uit een 12 millimeter polyamide kernmantellijn. De positioneringslijn is speciaal ontworpen om het werkgebied te begrenzen. Dat betekent dat de lengte van de lijn zo is afgesteld dat valgevaar wordt uitgesloten. De uiteinden zijn voorzien van slijtvaste ogen om de lussen tegen beschadiging te beschermen. De aanhechting van de lijn is beveiligd met een sterke transparante dekkingskoker, die het einde beschermt en wat ervoor zorgt dat de steken zichtbaar zijn voor een eenvoudige inspectie. De lijn is verkrijgbaar in drie standaard afmetingen.

Kenmerken
  • Lijn van 12 mm polyamide
  • Slijtvaste ogen met transparante dekking
  • Gewicht: 135, 155 en 175 gr
  • Standaard afmetingen: 80, 100 en 120 cm
  • Kleur: zwart

Is dit net niet helemaal het product dat u zoekt? Geen punt, wij zijn flexibel! We bedenken, ontwikkelen en produceren deze producten zelf. Hierdoor kunnen we met u meedenken indien u specifieke wensen heeft. Neem voor dit maatwerk graag even contact met ons op.

Specificaties
EAN 8785276697490
Levertijd keuze afhankelijk
Merk Skypro
Harnas maat one size
Kleur Zwart
Materiaal Webbing, Metaal
Maximale levensduur 10 jaar
Keuring iedere 12 maanden
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Product vragen
Geen vragen
Alleen ingelogde gebruikers kunnen vragen stellen