Skypro positioneringsriem met vaste lijn en haak

Vanaf € 65,00 € 78,65
Artikelnummer
SP-PRI-M55I-CP
keuze afhankelijk

Begrens uw werkgebied eenvoudiger met de Skypro positioneringsriem. De riem is uitgerust met een 80 cm lijn (welke aan te passen is naar uw gewenste lengte) en een stalen MGO haak. Hiermee kunt u uzelf zekeren aan een ankerpunt of lijn voor het begrenzen van een veilige werkomgeving. Ideaal voor tijdens het werken op platformen op hoogte. Doordat de lijn permanent vastzit aan de riem kunnen beide producten samen in een keer gekeurd worden.

Mocht u op zoek zijn naar dit product in een alternatieve lengte, neem dan gerust contact met ons op.

Lange omschrijving

De Skypro positioneringsriem met vaste lijn en haak maakt het begrenzen van uw werkgebied extra makkelijk. De riem is direct verbonden met een lijn waardoor u zonder volledig harnas gebruik kunt maken van de positioneringslijn. De riem is beschikbaar in 3 verschillende groottes welke versteld kunnen worden met een gesp aan de voorzijde. De stalen MGO haak aan het uiteinde van de lijn is eenvoudig te koppelen aan een ankerpunt of lijn in uw werkgebied.

De lijn is standaard beschikbaar in 80 cm maar ook leverbaar in een door u gekozen lengte. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Doordat de lijn direct is verbonden met de riem, kan het volledige product in een keer gekeurd worden.

Kenmerken
  • Comfortabele verstelbare riem in verschillende maten
  • Eén MGO M55I stalen haak
  • Riem en lijn worden samen in een keer gekeurd
  • Standaard met 80 cm lijn maar eigen lengte is mogelijk
  • Kleur: zwart /chroom

Is dit net niet helemaal het product dat u zoekt? Geen punt, wij zijn flexibel! We bedenken, ontwikkelen en produceren deze producten zelf. Hierdoor kunnen we met u meedenken indien u specifieke wensen heeft. Neem voor dit maatwerk graag even contact met ons op.

Specificaties
EAN 8785276709308
Levertijd keuze afhankelijk
Merk Skypro
Kleur Zwart
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Product vragen
Geen vragen
Alleen ingelogde gebruikers kunnen vragen stellen