Skypro ratelhouder omgevouwen

Vanaf € 11,55 € 13,98
Artikelnummer
SP-RH-RI-OO-01-CP
keuze afhankelijk
De Skypro Ratelhouder omgevouwen is zodanig ontworpen dat het aan beide kanten (links en rechts) een voorziening heeft om gereedschapszekering (tool lanyard) aan te brengen. U kunt de houder aan riemen met een maximale breedte van 50 mm bevestigen. De houder is gemaakt van robuust leer en metaal.
Lange omschrijving

Mert de Skypro Ratelhouder omgevouwen heeft u uw gereedschap altijd gemakkelijk bij de hand. De houder is gemaakt van stevig leer en is geschikt voor riemen tot een maximale breedte van 50 mm. De ratelhouder is voorzien van 2 ringen om een gereedschapszekering aan te brengen. Door de gereedschapszekering kan er veilig op hoogte gewerkt worden. Bovendien zorgt de ratelhouder ervoor dus u uw gereedschap altijd bij de hand heeft, waardoor er efficiënter en sneller gewerkt kan worden. De houder is geschikt voor een riem, maar is ook direct aan het harnas te bevestigen, of aan een hijsemmer van Skypro. Zowel de linker- als de rechterkant hebben een voorziening om een gereedschapszekering (tool lanyard) aan te brengen.

Kenmerken
  • Gemaakt van leer en metaal
  • Gewicht: 95 gram
  • Afmeting: 170 H & 90 B
  • Kleuren: zwart, beige, roze en blauw
  • Geschikt voor werkzaamheden op de hoogte
  • De linker- en de rechterkant hebben een voorziening om een gereedschapszekering te bevestigen.
Specificaties
EAN 8785276708769
Levertijd keuze afhankelijk
Merk Skypro
Gewicht (kg) 0.095000
Materiaal Splitleer, Metaal
Geschikt voor werken op hoogte Ja
Geschikt voor riem e/o harnas Riem
Links of rechtshandig Tweehandig
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Product vragen
Geen vragen
Alleen ingelogde gebruikers kunnen vragen stellen