Skypro ALUSTOP-2 Met M41 Alu haak en M10 Alu schroef karabiner

Vanaf € 66,67 € 80,67
Artikelnummer
SP-AS-M10ASL-M41A-CP
keuze afhankelijk

De Skypro Alustop-2 is een apparaat voor de werkpositionering en wordt gebruikt als een element of onderdeel in persoonlijke valbeveiligingssystemen. Het bestaat uit een statisch touw van 12 mm en een handmatige blokkering met twee metalen haken, waarmee u de werkhouding comfortabel en perfect kunt fixeren.

Mocht u op zoek zijn naar dit product in een alternatieve lengte, neem dan gerust contact met ons op.

Lange omschrijving

De Skypro Alustop-2 1,5 meter met M41 aluminium haak en M10 aluminium schroef carabiner bestaat uit een statisch touw en een handmatige blokkering. Het boveneinde van het touw is voorzien van een M41A musketonhaak, dat aan de valbeveiliging wordt vastgemaakt. De handmatige blokkering is voorzien van een M10ASL schroef carabiner, waaraan een schok absorber kan worden bevestigd. Dit apparaat is uiterst geschikt als element in persoonlijke valbeveiligingssystemen. (werk positioneringssystemen beveiligingssystemen, touw toegangssystemen, valbeveiligingssystemen en reddingssystemen). De maximale belasting bedraagt 100 kg. De Skypro Alustop-2 voldoet aan de EN353-2 norm voor meelopende valbeveiliger met flexibele ankerlijnen, EN1891 norm voor kernmantel touwen met geringe rek De Skypro Alustop-2 is verkrijgbaar in vier verschillende lengtes. Bekijk daarom goed welke lengte het beste past bij de werkzaamheden die gedaan moeten worden.

Kenmerken
  • Eén statisch touw van 12 mm
  • Eén M41A aluminium musketonhaak
  • Eén M10ASL aluminium schroef carabiner
  • Verkrijgbaar in standaard lengtes van 1,5, 2, 3 en 4 m
  • Gewicht: 635, 680, 765 en 860 gr
  • Maximale belasting: 100 kg
  • Kleur: zwart/chroom

Is dit net niet helemaal het product dat u zoekt? Geen punt, wij zijn flexibel! We bedenken, ontwikkelen en produceren deze producten zelf. Hierdoor kunnen we met u meedenken indien u specifieke wensen heeft. Neem voor dit maatwerk graag even contact met ons op.

Specificaties
EAN 8785276708851
Levertijd keuze afhankelijk
Merk Skypro
Gewicht (kg) 0.680000
Harnas maat one size
Kleur Zwart
Maximale levensduur 10 jaar
Keuring iedere 12 maanden
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Product vragen
Geen vragen
Alleen ingelogde gebruikers kunnen vragen stellen