Skypro ALUSTOP-2 zonder haak en karabiner

Vanaf € 45,07 € 54,53
Artikelnummer
SP-AS-OO-CP
keuze afhankelijk

De Skypro Alustop-2 kan bij toevoeging van haken en schok absorbers worden gebruikt als een onderdeel in persoonlijke valbeveiligingssystemen. De Alustop-2 van Skypro bestaat uit een statisch touw, waaraan een handmatige grijper is bevestigd.

Mocht u op zoek zijn naar dit product in een alternatieve lengte, neem dan gerust contact met ons op.

Lange omschrijving

De Skypro Alustop-2 is in combinatie met andere onderdelen in de valbeveiliging het meest gebruikte en populairste apparaat als onderdeel in persoonlijke valbeveiligingssystemen. Het bestaat uit een 12 millimeter statisch touw, waaraan een handmatige grijper is vastgemaakt. De uiteinden zijn voorzien van slijtvaste ogen om de lussen tegen beschadiging te beschermen. De aanhechting van de lijn is beveiligd met een sterke transparante dekkingskoker, die het einde beschermt en wat ervoor zorgt dat de steken zichtbaar zijn voor een eenvoudige inspectie. De maximale belasting bedraagt 100 kg. De lijn is verkrijgbaar in vier standaard afmetingen. De Skypro Alustop-2 voldoet aan de EN353-2 norm voor meelopende valbeveiliger met flexibele ankerlijnen en de EN1891 norm voor kernmantel touwen met geringe rek. De Skypro Alustop-2 is verkrijgbaar in verschillende lengtes. Bekijk goed welke lengte(s) het beste past bij de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.

Kenmerken
  • Eén 12 mm polyamide kernmantellijn
  • Eén handmatige grijper
  • Verkrijgbare lengtes: 1,5, 2, 3 en 4 m
  • Gewicht: 435, 485, 580, en 670 gr
  • Kleur: zwart/ chroom

Is dit net niet helemaal het product dat u zoekt? Geen punt, wij zijn flexibel! We bedenken, ontwikkelen en produceren deze producten zelf. Hierdoor kunnen we met u meedenken indien u specifieke wensen heeft. Neem voor dit maatwerk graag even contact met ons op.

Specificaties
EAN 8785276708844
Levertijd keuze afhankelijk
Merk Skypro
Gewicht (kg) 0.435000
Harnas maat one size
Kleur Zwart
Maximale levensduur 10 jaar
Keuring iedere 12 maanden
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Product vragen
Geen vragen
Alleen ingelogde gebruikers kunnen vragen stellen