Verzenden en afhalen

Bestelling laten bezorgen of zelf afhalen?

4ToolFreaks stuurt uw bestelling met plezier naar u toe. Hoeveel u ook bestelt, naar welk adres u ook wilt. Maar, we vinden het ook altijd gezellig als u even langskomt om uw bestelling op te halen. De koffie staat klaar!

Verzendmethode

Wij leveren uw bestellingen standaard met de pakketservice van DHL. Voor pakketten die geen grote waarde vertegenwoordigen en in de brievenbus passen hoeft u niet per se thuis te zijn voor ontvangst. Dit zijn pakketten van minder dan 1 kg met een formaat van maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm.

Indien uw bestelling zwaarder weegt dan 23 kg en/of groter zijn dan 176 x 78 x 58 cm, dan nemen we contact met u op. We maken dan een afspraak op maat, want zulke pakketten kunnen we alleen versturen met een externe transporteur. De verzendkosten zijn dan ook hoger.

4ToolFreaks voorziet uw pakket standaard van een track & trace code. Bovendien verpakken we bestelde producten altijd goed, voor wij ze overhandigen aan DHL. Zo weet u zeker dat de kans op beschadiging tot een minimum beperkt blijft.

Indien uw bestelling bij aankomst toch beschadigd blijkt te zijn, neem dan meteen contact op met onze klantenservice. Stuur ook gelijk wat duidelijke foto’s van de beschadiging(en) naar info@4toolfreaks.nl. 4ToolFreaks zal de foto’s beoordelen en vaststellen of u in aanmerking komt voor onze retourvoorwaarden.

Let op: Laat u uw pakket bij een DHL-locatie bezorgen? U dient uw pakket binnen 7 dagen op te halen, anders wordt deze retour gestuurd naar 4ToolFreaks .

Verzendkosten

Wij rekenen geen verzendkosten binnen Nederland bij bestellingen vanaf €75,- excl. BTW . Bij bestellingen onder de €75,- excl. BTW zijn de verzendkosten binnen Nederland €5,95 excl. BTW. Verzendkosten naar België van pakketten met een waarde tot €75,- excl. BTW zijn €9,95- excl. BTW. Pakketten met een waarde van meer dan €75,- excl. BTW verzenden we naar België voor €5,95- excl. BTW.

Levertijden

In de productomschrijvingen op onze website vindt u de verwachte levertijden van onze artikelen. De meest populaire producten hebben wij altijd ruim op voorraad. Voor deze producten geldt: voor 16:00 uur besteld = de volgende dag in huis. Dit geldt op werkdagen en voor bestellingen binnen Nederland en België.
Sommige artikelen zijn niet gelijk leverbaar vanuit ons eigen magazijn. Deze moeten extern worden besteld. Deze producten hebben daarom een verwachte levertijd van 1 tot 3 werkdagen.

Niet thuis?

Geen nood. 4ToolFreaks levert uw pakket af bij betrouwbare buren of een afhaalpunt bij u in de buurt.

Afhalen

We ontvangen u graag graag in onze showroom! U kunt uw product(en) nog dezelfde dag afhalen. Let wel even op de openingstijden of neem eerst contact met ons op. Met een reservering weet u zeker dat uw bestelling netjes klaar ligt. Als uw verzoek tot afhalen buiten onze openingstijden valt, leggen wij de bestelling meestal de eerstvolgende werkdag voor u klaar. Hier vindt u de openingstijden van onze showroom.

Status volgen

U kunt te allen tijde de status van uw bestelling terugvinden in uw account op www.4toolfreaks.nl.

Onze pakketten worden binnen de BeNeLux verzonden door DHL. Om uw bezorging te volgen kunt u hier naar de track-en-trace van DHL gaan.

U kunt ook aangeven dat u de bestelling wilt komen afhalen. Wij maken vervolgens contact met u om een afspraak in te plannen.

Natuurlijk bent u ook zonder afspraak altijd welkom in onze showroom. In onze showroom kunt u de producten uitproberen, passen of meten. Verder staat bij ons altijd de koffie klaar. Zien wij u binnenkort?

Adres showroom

4ToolFreaks
Aan de Heijgraef 16
6161 DK Geleen