Retourneren & Ruilen

Wilt u iets ruilen of retourneren? Dat is bij 4ToolFreaks geen probleem. Als consument behoudt u zich het recht om binnen 14 dagen uw bestelling te retourneren, in te trekken of te wijzigen. Gebruik hiervoor het retourformulier dat met uw bestelling is meegeleverd of het Europese modelformulier (zie hiervoor het kopje Herroepingsrecht). Vul dit retourformulier volledig in en stuur het samen met de te retourneren/ruilen producten terug naar 4ToolFreaks.

Download hier uw retourformulier.

Zodra wij uw product(en) hebben ontvangen, sturen we u een bevestiging per e-mail. In geval van volledig retourneren zal voor particulieren het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending, binnen 14 dagen na ontbinding worden teruggestort op uw rekening. Wij wachten met de terugbetaling totdat wij de goederen hebben teruggekregen, of is aangetoond dat u de goederen hebt teruggezonden. U bent van harte welkom in onze showroom om persoonlijk uw product(en) te retourneren en een vervangend product uit te zoeken. We zorgen er dan persoonlijk voor dat uw retour in orde wordt gemaakt. Bovendien staat er dan een lekker kopje koffie voor u klaar!

LET OP: controleer eerst of uw product voldoet aan de retourvoorwaarden! U dient de goederen binnen 14 dagen te retourneren na de dag waarop u ons hebt laten weten dat u de goederen wilt retourneren.

U mag uw retour pakket binnen Nederland opsturen naar:

4ToolFreaks
Aan de Heijgraef 16
6161 DK Geleen
Dit adres is geen bezoekadres.

Retour vanuit het buitenland

U kunt natuurlijk ook iets retourneren vanuit het buitenland. U verstuurt de zending dan gewoon via een lokale pakketservice van uw keuze. De verzendkosten van de retourzending vanuit het buitenland zijn wel volledig voor uw rekening.