Skypro Round Sling

Vanaf € 5,00 € 6,05
Artikelnummer
SP-RS-1000-CP
keuze afhankelijk
Vorm ankerpunten op een snelle en veilige manier met de Skypro Round Slings. De bandslings zijn beschikbaar in 6 verschillende lengtes voor verschillende situaties/toepassingen. De zwarte kleur maakt de banden onopvallend tijdens het gebruik en geeft ze een professionele look.
Lange omschrijving

De Skypro Round Slings zijn 20 mm breed en beschikbaar in 6 verschillende lengtes. De verschillende slings zijn identificeerbaar door de gekleurde stiksels per lengte. Deze verschillende lengtes maken de sling geschikt voor gebruik bij het maken of verleggen van een ankerpunt. De polyester sling is gevoelig voor schuren langs scherpe oppervlakken of hoeken.

Eigenschappen

  • Rondgestikte tubular polyester sling
  • Kleur: zwart
  • Verkrijgbaar in meerdere lengtes
  • Breedte: 20 mm
  • Breeksterkte: 22 kN
  • Normering: EN 795, EN 365, CE 1019

Is dit net niet helemaal het product dat u zoekt? Geen punt, wij zijn flexibel! We bedenken, ontwikkelen en produceren deze producten zelf. Hierdoor kunnen we met u meedenken indien u specifieke wensen heeft. Neem voor dit maatwerk graag even contact met ons op.

Specificaties
EAN 8785276709148
Levertijd keuze afhankelijk
Merk Skypro
Kleur Zwart
Materiaal Polyester
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Product vragen
Geen vragen
Alleen ingelogde gebruikers kunnen vragen stellen