Maandelijkse Archieven: Mei 2023

  1. Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een hamerhouder?

    Een hamerhouder kan een essentieel hulpmiddel zijn voor iedereen die vaak met een hamer werkt. Het is belangrijk om de juiste hamerhouder te kiezen om ervoor te zorgen dat jouw hamer altijd binnen handbereik is en veilig en comfortabel wordt gedragen. Hier zijn enkele zaken waar u op moet letten wanneer u een hamerhouder gaat kopen.

     

    Type hamerhouder

    Er zijn verschillende soorten hamerhouders op de markt, zoals hamerhouders die u aan uw riem kan bevestigen en hamerhouders u aan uw harnas kan bevestigen.  Het is belangrijk om het type hamerhouder te kiezen dat het beste bij uw werk past. Als u bijvoorbeeld veel tijd op het dak doorbrengt, is het handiger om een hamerhouder aan te schaffen die u aan uw harnas kan bevestigen. Moet u wel zowel op hoogtes werken als op de grond? Dan zijn er ook combi hamerhouders

    Lees meer »
  2. De vijf voordelen van een rolmaathouder

    Een rolmaathouder is een handige accessoire voor iedereen die regelmatig een rolmaat gebruikt. Het is een hulpmiddel om u rolmaat altijd binnen handbereik te hebben en biedt verschillende voordelen. In deze blog zullen we de voordelen van een rolmaathouder bespreken.

     

    Wat zijn de vijf voordelen van een rolmaathouder?

    1. Gemakkelijke toegang tot de rolmaat

    Een rolmaathouder zorgt ervoor dat de rolmaat altijd binnen handbereik is. Dit is vooral handig als u regelmatig metingen moet doen op verschillende plekken. Zo hoeft u niet steeds op zoek te gaan naar uw rolmaat en bespaar u tijd.

    2. Bescherming van de rolmaat

    Een rolmaathouder beschermt de rolmaat tegen beschadiging en slijtage. De houder voorkomt dat de rolmaat valt

    Lees meer »